top of page

Politica de returnare și livrare a magazinului Zetrends

La Zetrends, ne dorim ca clienții noștri să fie mulțumiți de produsele achiziționate de pe site-ul nostru. Dacă nu sunteți mulțumit de un produs achiziționat de pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la data la care ați primit produsul și vom face toate eforturile pentru a rezolva problema.

Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin email la adresa [adresa de email] și să ne furnizați detaliile tranzacției și motivul pentru care doriți să returnați produsul. Returnarea produselor este posibilă numai dacă acestea sunt în aceeași stare în care au fost primite, nefolosite și în ambalajul original.

Costurile de transport pentru returnarea produselor sunt suportate de către cumpărător. În cazul în care returnarea unui produs este acceptată, vă vom rambursa suma plătită pentru produs în termen de 14 zile de la primirea acestuia înapoi de la dvs.

Livrarea produselor se face prin intermediul unei companii de curierat. Costurile de transport sunt afișate în procesul disputei și depind de locația de livrare și greutatea produselor cumpărate. Livrarea produselor se face în termen de 3-10 zile lucrătoare de la data la care comanda a fost plasată.

Vă rugăm să verificați cu atenție produsele la recepție pentru a vă asigura că acestea sunt în stare bună și că sunt produsele comandate. Dacă aveți probleme cu produsele livrate, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la recepție pentru a discuta opțiunile disponibile.

bottom of page